Fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, a fost fotografiat marţi dimineaţa pentru prima oară de la încarcerarea în Penitenciarul Rahova, adică în ultimele aproape şase luni. Dragnea a fost dus la Instanţa Supremă unde a depus contestaţie pentru a scăpa de condamnarea în procesul DGASPC Teleorman. 

Ex-liderul social democraţilor şi-a făcut apariţia fără mustaţă şi ceva mai slăbit. Imaginile au apărut în mai multe publicaţii centrale. 

Potrivit Digi24.ro, Liviu Dragnea a depus o contestaţie în anulare a pedepsei din dosarul angajărilor fictive. Dragnea speră să obţină anularea sentinţei care l-a trimis după gratii, de trei ani şi jumătate.

Contestaţia în anulare a fost depusă în octombrie. În cerere, se invocă decizia Curţii de Apel Bucureşti privind compunerea completurilor de judecată de la instanta supremă.

Dacă ar fi acceptată această solicitare, sentinţa de condamnare ar fi anulată, iar procesul se va rejudeca. Automat, Dragnea ar fi eliberat din închisoare, potrivit Digi24.ro. 

Instanţa a decis, marţi, amânarea procesului pentru 10 decembrie, la solicitarea lui Liviu Dragnea. Acesta a invocat că mai are nevoie de timp pentru a-şi angaja un avocat.

(foto: G4media.ro)