Anchetatorii au găsit, luni, oseminte umane într-o pădure din Caracal. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a susținut că acestea aparţin fetei care a dispărut în luna aprilie şi care a urcat la el în maşină, Luiza Melencu.

Potrivit surselor agenţiei Mediafax, la ora transmiterii ştirii, Gheorghe Dincă participă alături de procurorii DIICOT şi poliţişti de caz la căutările care au loc în pădurea de lângă Caracal, o pistă oferită de suspect. 

O altă echipă de anchetatori se află într-un lan de floarea-soarelui, de pe marginea drumului dintre Caracal și Craiova, unde Dincă a spus că ar fi aruncat telefonul Luizei.

De-a lungul săptămânii trecute, Dincă le-a mai dat şi alte piste anchetatorilor, care s-au dovedit a fi false. Poliţiştii au căutat trupul tinerei în râul Olt şi în Dunăre, fără niciun rezultat însă. 

Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, este dispărută din luna aprilie, iar Gheorghe Dincă le-a recunoscut anchetatorilor că a ucis-o. 

Tânăra în vârstă de 18 ani a plecat de acasă în 14 aprilie. Aceasta trebuia să ajungă din satul Dioşti, judeţul Dolj până în Caracal, judeţul Olt, distanţa fiind de aproximativ 15 kilometri. Tânăra a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, iar apoi n-a mai fost văzută.

Rămăşiţele găsite urmează să fie expertizate pentru a se determina cu certitudine dacă sunt sau nu ale Luizei.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunţat oficial că în urma analizelor Institutului Naţional de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, al Alexandrei Măceşanu, pe care Dincă a recunoscut că a ucis-o.

După cum se ştie, crimele din Caracal au şocat o ţară întreagă şi au scos la iveală modul defectuos în care au intervenit autorităţile, în special cele poliţieneşti, în cazul Alexandrei Măceşanu, care a sunat de trei ori la 112, însă nu a fost salvată. Mai rău, operatoarea de la 112 şi poliţistul cu care a vorbit au persiflat-o, iar acesta din urmă i-a spus să nu mai ţină linia ocupată.