Patronul unei firme din Argeş oferă o recompensă de 50.000 euro celui care îi poate oferi informaţii care să ducă la recuperarea unui TIR plin cu televizoare care a dispărut.

Pierdut TIR, ofer recompensă!

Omul de afaceri a semnat un contract cu o firmă din Dâmboviţa cu privire la un transport de televizoare în valoare de 350.000 euro de la Chiajna în Franţa dar camionul nu a mai ajuns niciodată la destinaţie. Cel mai probabil marfa furată a fost vândută pe piaţa neagră.

Patronul păgubit a postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR un anunţ prin care solicita ajutor pentru găsirea transportului.

"Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o Scania gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon Schwarzmuller, serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi cu numărul de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţinând firmei Denisa Full House cu sediul în localitatea Crângurile - Dâmboviţa. Marfă încarcă: Televizoare Color Polaroid. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", a scris bărbatul.

Două persoane ridicate

Potrivit Mediafax, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a deschis un dosar de înşelăciune în cadrul căruia au fost făcute vineri percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa.

În urma descinderilor Poliţiei au fost ridicate două persoane şi mai multe bunuri.