Directoarea Liceului de Arte din Focşani, profesoara Diana Rozalia Tăicuţu, şi-a dat demisia, luni dimineaţă, după ce în mediul virtual au fost publicate fotografii în care apărea în ipostaze intime cu un elev de 18 ani. 

Într-una dintre imagini pot fi observaţi o femeie alături de un bărbat, îmbrăţişaţi, iar în alta apar dezbrăcându-se. Pozele ar fi fost făcute chiar în locuința profesoarei şi ar fi fost postate pe Facebook de către soțul directoarei, cei doi aflându-se în proces de divorţ. 

Se pare că relaţia dintre cei doi este mai veche, iar elevul învaţă chiar la şcoala condusă de Tăicuţu.

"În data de 14.05.2018, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare", au transmis reprezentanţii  IŞJ Vrancea, potrivit stirileprotv.ro.