Camerele de filmare ale jurnaliştilor români au surprins, sâmbătă seara, scene incredibile după meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani. Antrenorul Astrei, Dan Alexa, a încasat un pumn de la impresara lui, Anamaria Prodan, la ieşirea din zona vestiarelor stadionului din Giurgiu.

Presa sportivă speculează că Anamaria Prodan ar fi fost mânată de gelozie. Asta pentru că, în ciuda faptului că e căsătorită cu Laurenţiu Reghekampf, ea ar avea sau ar fi avut o idilă cu Dan Alexa, notează ziariştii de sport.

După meciul dintre Astra şi Botoşani, pe care Anamaria Prodan l-a urmărit alături de patronul Astrei, Ioan Niculae, femeia a aflat că pe Alexa îl aşteaptă în parcare fosta lui iubită, Andrada (foto)

După o ceartă pe holurile stadionului, Anamaria Prodan i-a tras un pumn în plină figură lui Alexa, fără ca acesta să riposteze în vreun fel. Apoi, acesta a ieşit din incinta clădirii alături de impresară, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Întreaga scenă a fost surprinsă de Sport.ro. 

Deşi scena a fost filmată, Dan Alexa a susţinut că ea nici nu a avut loc. "Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri", a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan, scrie Telekom Sport.

La rândul ei, impresara s-a codit să explice ce a determinat-o să-l agreseze pe clientul ei. "Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu... Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport. Am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult", a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.