Magdalena Şerban, femeia care în urmă cu mai bine de doi ani a împins o tânără în vârstă de 25 de ani în fața unei garnituri de metrou în stația Dristor, omorând-o, a fost condamnată, marți, la închisoare pe viață de Tribunalul București, decizia fiind definitivă. 

Experizele psihiatrice au arătat că femeia avea discernământ în momentul în care a comis faptele, astfel că a putut răspunde penal în faţa legii, scrie Digi24.ro.

Chiar înainte de acest gest, Magdalena Şerban a mai încercat să împingă o tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian.

Digi24.ro mai scrie că în primă instanţă Magdalena Şerban a fost condamnată tot la închisoare pe viaţă, dar şi la plata unor daune.

Acum, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au anulat decizia prin care aceasta trebuia să plătească sumele de bani. Este vorba despre 30.000 de euro pentru familia tinerei ucise, 30.000 de euro tinerei care a supravieţuit atacului şi 1.200 de lei daune materiale.

Magdalena Şerban a comis oribila crimă în seara de 13 decembrie 2017. Magdalena Şerban a pândit momentul în care victima sa nu era atentă și a împins-o în faţa metroului care se apropia de staţie. Când tânăra a încercat să se salveze şi să revină pe peron, femeia a lovit-o cu piciorul în cap, izbind-o de tren, notează aceeași sursă.

Psihiatrii spun că tot comportamentul agresoarei de la metrou este unul demn de a fi studiat. Şi-a ales victimele, şi-a ales momentul, şi-a fabricat, pe loc, şi-un alibi.