Gest şocant comis, vineri dimineaţă, de fostul şef al DNA Timişoara. Procurorul Tamas Schiffbeck, în vârstă de 48 de ani, s-a aruncat de la etajul al şaselea al clădirii în care îşi desfăşoară activitatea structura teritorială DNA Timişoara.

Potrivit Romania24.ro, Tamas Schiffbeck a mers la serviciu ca în fiecare dimineaţă, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său. La un moment dat, a deschis geamul, forţând o balama, şi s-a aruncat în gol.

Tamas Schiffbeck a fost şeful DNA Timişoara până în anul 2015, avea 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Din câte se pare, bărbatul nu ar fi putut să treacă peste faptul că soţia sa ar suferi de o boală gravă, aceasta aflându-se la Viena pentru tratament.

"Conducerea şi personalul din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, a domnului procuror Tamaş Schiffbeck, un bun coleg şi un profesionist desăvârşit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară", au transmis, vineri, reprezentanţii DNA.