Poliţia Română a cerut sâmbătă sprijinul populaţiei pentru identificarea şi depistarea a trei tâlhari violenţi, cetăţeni români, căutaţi în Olanda.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, citat de Agerpres, poliţia olandeză este în căutarea a trei bărbaţi bănuiţi că au săvârşit o tâlhărie violentă în Amsterdam Vest.

"La data de 26 aprilie 2017, patru bărbaţi au intrat în locuinţa unei familii din Amsterdam Vest, unde au lovit violent un bărbat şi de unde au sustras obiecte şi documente. Camerele de luat vederi i-au surprins pe cei patru, care au fugit de la faţa locului după comiterea infracţiunii", se menţionează în comunicatul IGPR.

Poliţiştii români colaborează cu partenerii olandezi pentru indentificarea agresorilor încă din 2017 fără a reuşi însă identificarea celor trei tâlhari.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii utile despre acest caz sunt rugaţi să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", a mai transmis Poliţia Română.