Patru români, între care doi fraţi minori, de 14, respectiv 17 ani, şi alţi doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv de 35 de ani, au murit, duminică dimineaţa, în Italia în urma unui teribil accident rutier, provocat, din câte se pare, de viteza excesivă.

Site-ul România24.ro scrie că groaznicul accident s-a petrecut la Sant’Andrea, provincia Forlì-Cesena, citând publicaţia italiană Il Resto del Carlino.

Maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un şanţ în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit un parapet. 

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar toţi cei aflaţi în maşină au murit pe loc. Şofer era bărbatul în vârstă de 35 de ani.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţa, în jurul orei 6. Pompierii au reuşit să scoată trupurile neînsufleţite ale tinerilor din maşină abia după o oră.

Publicaţia italiană notează că, după ce au reconstituit dinamica accidentului, poliţiştii au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă. Nu e exclus nici ca şoferul să fi adormit la volan.