Un bărbat a atacat doi soți, miercuri dimineața, în parcul central din Făget, județul Timiș. Cei doi făceau jogging în parc, când individul a încercat să le fure bicicletele și i-a înjunghiat în momentul în care aceștia au încercat să-l oprească. Bărbatul a mai rănit, ulterior, încă trei persoane.

Primele victime

Ionel Boldea, în vârstă de 33 de ani, a încercat, miercuri, în jurul orei 8, să fure bicicletele aduse în parc de două persoane, soţ şi soţie, care ieşiseră să facă mişcare. Încercând să-l oprească, cei doi au fost înjunghiaţi cu un cuţit, iar una dintre victime, bărbatul, a murit, scrie Mediafax.ro. (Sursa foto jos: tion.ro)

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, Mihai Grecu, a declarat, pentru sursa citată, că femeia înjunghiată din Făget va fi transportată la unitatea medicală din Timişoara cu elicopterul SMURD. Aceasta se află în comă. 

A atacat din nou

Individul a furat, până la urmă, una dintre biciclete, cu care a mers în satul Temereşti situat în apropiere. Acolo, a mai atacat încă două persoane şi a furat apoi un autoturism. 

În încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau şi care au tras focuri de armă spre maşină, individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi poliţist.

"IPJ Timiş a fost anunţată, prin SNAU 112, despre faptul că în oraşul Făget o persoană este decedată, iar alta în comă. La faţa locului s-a constatat că cele două persoane, soţ şi soţie, în timp ce alergau, au fost agresate fizic de un bărbat. Ulterior agresiunii, a fugit cu o bicicletă în direcţia localităţii Temereşti, unde a lovit un conducător auto, căruia i-a sustras auto Skoda Fabia vişinie, nr. de înmatriculare TM 86 TEA. Pentru prinderea acestuia, un poliţist din echipajul aflat în urmărire a executat trei focuri de armă, asupra autovehiculului, fără a se reuşi oprirea acestuia", au transmis cei de la IPJ Timiş, scrie adevărul.ro.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care i-a înjunghiat cei doi soţi este recidivist, originar din localitatea Bichigi. Până la ora transmiterii ştirii, poliţiştii nu au reuşit să îl prindă, dar au găsit maşina pe care a furat-o. Automobilul a fost abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş, la limita judeţelor Timiş şi Arad. 

Adevărul.ro mai scrie că unele surse ar specula că atacatorul ar fi consumat stupefiante.