Un elev în vârstă de 13 ani din Galaţi a murit după ce, miercuri seara, a căzut în gol, în casa scării, de la etajul 4 al unui hotel (Rusca) din Hunedoara.

Băiatul se juca împreună cu alţi colegi în hotel. La un moment dat se pare că acesta s-a dezechilibrat, a alunecat de pe balustradă şi a căzut în gol.

Elevul s-a lovit de pardoseala de marmură. În momentul accidentului, alături de copiii care se jucau nu se afla niciun părinte şi nici profesoara care-i însoţea, scrie digi24.ro.

El urma să participe la Olimpiada Naţională de Matematică, organizată zilele acestea la Hunedoara. Era însoţit de tatăl său. 

Elevul a fost transferat, miercuri noaptea, în Timişoara, la Secţia de Neurochirurgie, însă viaţa nu i-a putut fi salvată.

"Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un minor în vârstă de 13 ani a căzut de la etajul 4 al unui hotel din municipiul Hunedoara, în casa scării. Poliţiştii au stabilit că minorul, elev al unui liceu din judeţul Galaţi, era cazat la respectivul hotel împreună cu tatăl său şi participa, zilele acestea, la olimpiada naţională de matematică. Din nefericire, se pare că acesta s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime, de pe balustrada scării, de la etajul patru al hotelului. În urma impactului, minorul a fost rănit grav şi a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul Municipal din Hunedoara. Poliţiştii efectuează cercetări privind circumstanţele în care s-a produs nefericitul incident", a transmis, potrivit adevarul.ro, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.