Un fan înfocat al formaţiei Celelalte Cuvinte, Cornel Tudor (57 de ani), a murit, sâmbătă seara, în Bucureşti, în timpul unui concert susţinut de rockerii orădeni. Omului i s-a făcut rău, a ieşit din club la aer şi apoi a făcut un atac de cord.

"Un vechi fan şi prieten care în timpul concertului de aseară ne-a părăsit, făcând infarct. Absurd. Poate că ar fi fost locul preferat dacă ar fi fost să aleagă. RIP Corneliu Tudor. Voi reveni în Bucureşti să fiu alături de el şi ai lui", a scris, pe Facebook, solistul Călin Pop.

Tragicul eveniment a fost relatat şi de cronicarul Alex Revenco, pe site-ul miscareaderezistenta.ro, care a titrat "A murit din dragoste de cuvinte. Celelalte Cuvinte".

Cornel Tudor era nelipsit de la concertele Celelalte Cuvinte de la Bucureşti, ţinea foldere cu fotografii cu fiecare show în parte şi avea toate albumele formaţiei, a scris Alex Revenco despre fanul orădenilor. "Nici Phoenix şi nici alţii nu m-au impresionat nicodată cum au reuşit Celelalte Cuvinte", i-a spus Cornel Tudor cronicarului, la un moment dat.

Sâmbătă seara, bărbatul îşi pregătise stativul pentru a filma show-ul grupului său favorit. Înainte de pauză, însă, nu s-a simţit bine şi a ieşit din club să ia aer. În faţa clubului Quantic, omul a căzut suferind un atac de cord. Echipajele de salvare au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute, fără a reuşi.