Un fost jurnalist în vârstă de 43 de ani, născut în Oradea, și-a pus capăt zilelor, sâmbătă, într-o manieră violentă, pentru că nu mai suporta să trăiască fără iubita lui. Cosmin Bele s-a aruncat în fața unui tren, în Gara de Nord din Timișoara, la scurt timp după ce și-a anunțat gestul pe Facebook. Polițiștii au găsit și un bilet de adio...

Potrivit presei locale, bărbatul era de câteva luni în depresie, după ce iubita lui a murit din cauza unei boli necruțătoare. Sâmbătă după amiază, el a mers în gara de Nord, la linia 9, iar când un tren de marfă s-a apropiat, s-a aruncat în fața locomotivei, neavând nicio șansă de supraviețurie.

Din câte se pare, fostul jurnalist și-a premedita sinuciderea. Polițiștii care au anchetat locul tragediei i-au găsit în buzunar un bilet în care scria “Luciana, iubita mea, vin la tine”.

În plus, notează site-ul opiniatimisoarei.ro, cu puțin timp înainte de sinucidere, acesta a scris pe Facebook mesajul: „PUIUKA MEA, acum chiar vin la TINE”.

Înainte cu câteva zile Cosmin postase alte mesaje ce-i trădau suferința: „Mâine se fac 9 luni. 9 luni de când te-ai făcut INGERAȘ, la propriu. 9 luni de când mă chinui să supraviețuiesc. Este îngrozitor fără tine! MINUNEA MEA…TE VOI IUBI MEREU, INGERAȘ DRAG”, a scris bărbatul.

Opiniatimisoarei.ro scrie că fostul jurnalist a lucrat pentru mai multe publicații din Constanța, însă de loc era din Oradea, crescuse la Deva și urmase facultatea în Timișoara. Se retrăsese de mai bine de 3 ani din activitatea jurnalistică și în ultima perioadă a lucrat ca reprezentant vânzări în orașul de pe Bega.