Un bărbat a fost împuşcat, după ce l-a lovit cu bâta în cap pe unul dintre poliţiştii chemaţi să aplaneze un conflict.

Evenimentul s-a petrecut vineri seară, în oraşul Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud. Atât poliţistul lovit cât şi agresorul său au ajuns la spitalul de urgenţă din Bistriţa.

"Patrula de poliţie din oraşul Sângeorz-Bai a fost dirijată să aplaneze un scandal. În momentul în care au încercat să-l conducă la unitatea de poliţie pe agresor, acesta i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului, în sprijinul lui venind şi un prieten. Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre poliţişti a fost şi el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului", a declarat pentru agenţia de ştiri Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Presa locală scrie că peste noapte bărbatul rănit prin împușcare a murit la spital. Potrivit bistriteanul.ro, tânărul de 25 de ani care a fost împușcat de către un polițist din Sîngeorz-Băi în timp ce îi ataca cu o bâtă colegul, a decedat în cursul nopții. Starea tânărului era deosebit de gravă, acesta ajungând la spital în stop cardio-respirator. A intrat în operație, dar medicii nu l-au mai putut salva.

Potrivit Digi24, alături de tânăr, la spital a mai ajuns și un polițist de 25 de ani lovit de către tânăr cu o bâtă în zona feței și a capului, dar și mama agresorului, care prezenta o plagă împușcată în antebraț. De asemenea, medicii s-au ocupat și de un bărbat de 47 de ani, care se pare că este vecin cu agresorul. Acesta fusese în prealabil lovit cu o rangă de către agresor, iar soția sa a sunat la 112 și a chemat poliția în sprijin, iar tânărul a continuat „lupta” cu cei doi oameni ai legii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a început o anchetă.