Cu o tradiţie de 17 ani în Oradea, Desidea a deschis un nou magazin în Oradea, în Crişul Shopping Center, unde vizitatorii găsesc o sumedenie de cadouri de calitate, personalizate, unele dintre ele fiind realizate chiar de artişti locali.

Magazinul Desidea a fost inaugurat la parterul centrului comercial Crişul pe 25 noiembrie. Pe rafturile magazinului, clienţii găsesc nu mai puţin de 5.000 de produse de tot felul. Aşadar, în preajma Crăciunului oricine poate să găsească în acelaşi loc cadouri pentru toată familia, precum şi pentru prieteni. 

La Desidea, vizitatorii pot admira şi cumpăra cea mai bogată gamă de cristale de Bohemia din Oradea, precum şi servicii de porţelan de la Manufactura Cluj. De asemenea, doar la Desidea, orădenii găsesc ţesături alese de la firmele Valentini şi Living Home, inclusiv feţe de masă, seturi de prosoape şi lenjerii de pat.

Tot în noul magazin din Crişul Shopping Center sunt rafturi pline cu pixuri, brelocuri, căni şi magneţi, toate aceste produse fiind personalizate, fie cu mesaje precum „Sunt atât de fericit să am o soră ca tine” sau „Soţia mea are soţul perfect”, fie cu tot felul de prenume.

În plus, magazinul Desidea vinde şi multe cadouri utile, cum ar fi jocuri de societate şi chiar vase şi tigăi. 

În colecţiile Desidea sunt incluse şi mai multe tipuri de produse de artizanat din România (Horezu, Corund, etc.), de tipul unor suveniruri, decorate cu tricolorul românesc sau cu alte însemne tradiţionale. De asemenea, pe rafturile magazinului se găsesc şi sticle speciale cu vin de pe Valea Prahovei, sticlele fiind inscripţionate cu diferite mesaje. 

Între cadourile inspirate care se găsesc la Desidea se numără şi icoane argintate, tablouri realizate de câţiva artişti orădeni, precum şi bijuterii din sticlă de Murano. 

Noul magazin Desidea din Crişul Shopping Center este deschis de luni până sâmbătă, între orele 10 şi 21. În luna decembrie, magazinul este deschis şi în zilele de duminică, între orele 12 şi 19, astfel încât toţi cei care caută cadoul perfect să aibă timp să-l şi găsească. Spor la cumpărături! 

(Advertorial)