Smartphone-ul Samsung Galaxy S8 poate fi al tău! Concursul BIHOREANULUI se prelungeşte câteva zile, astfel că premiul pus în joc poate deveni cel mai frumos cadou de 8 Martie pentru un cititor care s-a abonat la arhiva online a ziarului. Sau, mai ales, pentru jumătatea sa...

BIHOREANUL a luat decizia prelungirii concursului până marţi, 6 martie, inclusiv, în urma solicitărilor venite de la cititori care, deşi au încercat să o facă în timp util, nu au reuşit să parcurgă toate etapele abonării. Acestora li s-ar fi creat o nedreptate dacă nu ar fi avut şansa câştigării premiului în valoare de 2.900 lei.

Prin urmare, cei care nu aţi făcut-o până acum, vă puteţi înscrie în continuare în concurs. Tot ce trebuie să faceţi este să daţi click în partea dreaptă sus a site-ului, atât din varianta desktop cât şi de pe varianta de mobil a site-ului, pe butonul Arhivă.

Dacă nu aveţi un cont de utilizator, faceţi-vă unul. Veţi fi direcţionat de către site şi nu trebuie decât să completaţi un scurt formular online. Plata abonamentului se face prin card bancar, direct din portalul eBihoreanul.ro, în momentul abonării, tranzacţia fiind deplin securizată, asigurată de Libra Internet Bank.

Atenţie la următoarele detalii, care pot face diferenţa între un abonat valid şi unul... nenorocos:

- Completaţi cu atenţie câmpurile din formularul de abonare şi cele din modulul de plată cu cardul Librapay, cu datele şi cifrele corecte.

- Vă rugăm ca pe formularul de abonare, care generează automat şi o factură, să treceţi numele şi prenumele în clar, nu pseudonime, precum şi adresa poştală, nu doar numele localităţii.

- Nu uitaţi să treceţi codul de confirmare a plăţii, primit pe telefonul mobil asociat cardului bancar. În caz contrar - cum li s-a întâmplat mai multor cititori - tranzacţia nu are loc, iar abonarea nu este finalizată, abonatul nefiind înscris în concurs.

- Nu uitaţi, în extragerea câştigătorului premiului intră doar utilizatorii care s-au abonat pe 12 luni la arhiva online a BIHOREANULUI, alegând abonamentul de 45 lei. Concursul este destinat persoanelor fizice, nu şi celor juridice, şi în mod evident nu este deschis angajaţilor de la BIHOREANUL şi familiilor acestora.

Dacă întâmpinaţi probleme în parcurgerea etapelor de abonare, vă rugăm să le semnalaţi pe email la adresa redactia@bihormedia.ro sau pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI.

Toţi cititorii care se vor abona, până marţi, 6 martie inclusiv, pe un an, la arhiva online, vor participa la extragerea ce va avea loc miercuri dimineaţă, 7 martie, cu ajutorul site-ului random.org, astfel încât cel târziu pe 8 Martie, de Ziua Femeii, cadoul să ajungă la cel/cea căruia îi este destinat.

Vă dorim mult succes!