eBihoreanul.ro, liderul detaşat al presei online din Oradea şi judeţul Bihor, şi-a înfrumuseţat varianta mobilă! Începând de azi, cititorii vor putea accesa ştirile şi de pe telefonul mobil la o manieră mult mai uşoară şi mai prietenoasă!

Pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor, noul design al site-ului, disponibil accesând eBihoreanul.ro, este unul adaptabil (responsive), în funcţie de dispozitivul de pe care rulează.

Noua variantă de mobil este una modernă, adaptată nevoilor unei lumi în viteză, şi pune mai mult accent pe galeriile foto şi video, care sunt de acum mult mai bine reliefate. Pozele sunt vizibil mai mari, iar galeriile foto rulează de o manieră prietenoasă.

Un alt aspect important este că, de acum, userii se pot loga direct de pe smartphone şi pot comenta în voie.

Întreg conţinutul poate fi mărit sau micşorat, în funcţie de preferinţe sau de dioptrii. Şi nu este singurul "upgrade" pe care îl avem în plan, căci în curând vom reveni cu noutăţi.

eBihoreanul.ro este liderul presei în domeniul online în Oradea şi judeţul Bihor, înregistrând în medie peste 2,6 milioane de afişări / lunar, 1 milion de vizite şi 300.000 de vizitatori unici.

Voi ce părere aveţi despre noua variantă mobile?