BIHOREANUL scoate tot trecutul la lumină! De acum, site-ul eBihoreanul.ro s-a îmbogăţit cu colecţia "la zi" a celei mai citite publicaţii locale în format PDF. Pe bază de abonament, cititorii pot descoperi toate paginile ediţiei tipărite a BIHOREANULUI, de la înfiinţare până în prezent.

Este vorba de aproape 18 ani de activitate, de aproape 900 de ediţii săptămânale şi de un total de circa 20.000 de pagini, cuprinzând subiecte din cele mai diverse, unele devenite de-a dreptul spectaculoase prin trecerea timpului. Completarea şi urcarea întregii arhive a ziarului pe portal a fost un procedeu laborios, care a durat mai multe luni de zile.

De acum, cititorii interesaţi se pot abona pe bază de user, prin completarea unui formular online, disponibil în categoria Arhiva, la care se poate ajunge prin "butonul" din capul site-ului.

Există 4 tipuri de abonamente: pe 1 lună – 5 lei (care oferă acces la ultimele 50 de ediţii ale BIHOREANULUI tipărit), pe 3 luni – 13 lei (cu acces la ultimele 200 de ediţii), pe 6 luni – 24 lei (cu acces la ultimele 500 de ediţii) şi pe 12 luni – 45 lei (cu acces la arhiva integrală).

Abonaţii vor putea vedea arhiva numărului curent al BIHOREANULUI, în format PDF, încă de la miezul nopţii de duminică spre luni, deci înainte ca ziarul tipărit să ajungă la chioşcuri.

În ce priveşte plata abonamentului, ea se face de o manieră simplă, prin card bancar, direct din portalul eBihoreanul.ro, în momentul abonării. O confirmare a plăţii, precum şi factura cu contravaloarea abonamentului, va fi comunicată automat pe adresa de email a abonatului, iar acesta va avea acces instantaneu la arhiva ziarului.

Pentru că fidelitatea trebuie recompensată, cei care se vor abona până la 1 martie vor participa şi la un concurs al cărui mare premiu este un smartphone Samsung S8. Atenţie, în cursa pentru acesta intră doar cititorii care s-au abonat pe un an la BIHOREANUL online!

Prin urmare, mult succes! Şi vă mulţumim că sunteţi alături de noi!