Pentru majoritatea orădenilor urmează două săptămâni lejere, cu zile libere şi relaxare. Muncitorii firmei de salubritate RER Vest nu intră, însă, în vacanţă.

Aşa cum face în fiecare an, operatorul nu întrerupe activitatea în zilele de sărbătoare. În zilele de 25 şi 26 decembrie 2019, respectiv 1 şi 2 ianuarie 2020, deşeurile orădenilor vor fi colectate conform programului stabilit. Astfel, orădenii care stau la casă trebuie să-şi scoată pubelele ori sacii galbeni în faţa locuinţelor, dacă au programată colectarea deşeurilor în aceste zile.

De asemenea, vor fi prezenţi la muncă şi angajaţii RER responsabili de salubrizarea străzilor. Inclusiv în noaptea de Revelion, după ce petrecăreţii vor pleca din centrul Oradiei, muncitorii se vor asigura că primul răsărit al noului an nu va "dezvălui" gunoaie în Piaţa Unirii.

În schimb, aşa cum este firesc, ghişeele de relaţii cu publicul ale RER Vest vor avea activitatea suspendată în zilele de sărbătoare legală. De asemenea, în 24 şi 31 decembrie, adică în ajun de Crăciun şi de An Nou, programul va fi scurt, până la ora 13.