Din această săptămână, clienţii operatorului licenţiat RER Vest au o nouă modalitate pentru plata facturilor de salubritate. Conducerea societăţii a semnat un contract cu principalul operator de încasare plăţi, PayPoint, astfel că facturile pot fi achitate şi la aceste puncte, întâlnite de regulă în centrele comerciale şi în hypermarketuri.

În continuare, orădenii pot uza şi de metodele deja cunoscute pentru achitarea facturilor. Ei pot plăti, cash, la casieria societăţii (strada Tudor Vladimirescu nr. 79), la casieria de la parterul Primăriei Oradea sau la încasatorii de teren care trec pe la clienţi, prin virament bancar sau online, cu cardul, direct pe site.

Pentru această ultimă variantă, doritorii trebuie să-şi creeze un cont pe site-ul www.reroradea.ro, folosind codul de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail valabilă, un nume şi o parolă. Clienţii autentificaţi pot apoi, în doar trei minute, să achite factura de salubritate. Trebuie să acceseze meniul "Tranzacţii", să aleagă factura pe care o au de plătit şi să completeze datele cardului bancar, totul în condiţii complet securizate. Facilitatea este disponibilă inclusiv pentru clienţii persoane juridice.