Din această lună, operatorul licenţiat de salubritate, RER Ecologic Service, va asigura curăţenia pe noi străzi din oraş. Acestea au fost asfaltate, în ultimele luni, de firme contractate de Primărie, aşadar au fost cuprinse în programul local de salubrizare. 

Conform unei hotărâri votate în ultima şedinţă a Consiliului Local, este vorba de străzile Argeşului, Buzăului, Vasile Pârvan, Ciorcârliei, George Washington, Fluturilor şi Liliacului. De asemenea, au fost cuprinse în program şi artera de acces la Complexul Wellness Termal Nymphaea, parcarea Aquapark-ului şi pista de biciclişti care trece pe lângă acesta, lucrare încă nefinalizată. În total, toate acestea se întind pe o suprafaţă de peste 25.00 mp. Lungimea totală a carosabilului de pe aceste străzi este de 2.541 m, lungimea totală a trotuarelor este de 4.166 mp, iar parcările se întind pe o suprafaţă de 5.430 mp.

La fel ca pe restul străzilor aflate în programul de salubritate, şi pe acestea muncitorii de la RER vor desfăşura activităţi de măturat mecanic, deszăpezire, prevenire şi combatere a poleiului.