Operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, societatea RER Ecologic Service, se numeşte de acum RER Vest. Conducerea companiei a decis să-i schimbe numele astfel încât să fie mai scurt şi mai ilustrativ pentru activitatea societăţii.

"La nivelul conducerii grupului, s-a decis că RER Vest este o denumire mai reprezentativă", explică directorul general economic-marketing al companiei, Zoltán Pálhegyi. O parte din utilajele care străbat străzile Oradiei au fost deja inscripţionate cu noua denumire, iar celelalte vor avea curând aceeaşi siglă.

Schimbarea nu îi va afecta în niciun fel pe clienţii societăţii, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice. Contractele îşi păstrează valabilitatea, nicio altă informaţie privitoare la societate nefiind modificată.

Înfiinţată în 1996 la Oradea, RER Vest este o societate româno-germană al cărei obiect de activitate este colectarea deşeurilor nepericuloase. Din 2008, în urma unei licitaţii organizate de Primărie, compania este operator licenţiat de salubritate în municipiu, având în responsabilitate colectarea deşeurilor de la populaţie, precum şi salubrizarea stradală şi deszăpezirea arterelor în timpul iernii.