Azi, 29 aprilie, se împlinesc 40 de ani de când Crişul Shopping Center și-a deschis pentru prima oară porțile către publicul orădean, în primăvara anului 1979.  

Centrul comercial din inima orașului a fost, fără doar și poate, un promotor a ceea ce înseamnă astăzi „mall”, reprezentând pentru mulți ani de zile destinația favorită de cumpărături a orădenilor.

În pași mici spre schimbări mari

Să nu ne lăsăm însă pradă nostalgiei și amintirilor, când Crișul ne invită, din ce în ce mai stăruitor, să privim spre viitor. Iar viitorul sună bine! „Cu pași mici spre schimbări mari”, centrul comercial se modernizează pe zi ce trece, sub atenta administrare a noii sale conduceri, sperând ca până la sfarșitul anului viitor să ia o formă complet nouă.

Seria modernizărilor a debutat anul trecut cu reamenajarea parterului, urmată de deschiderea magazinelor Edifice Bijou, Ilex Gold (foto), Splend’or, Pepco si 3D Infinity. Recent, Crișul mai a pus la dispoziția clienților săi un bancomat multifucțional Banca Transivalia, un ATM Bitcoin și un automat DPD Collect.

Fitness, Health & Beauty Center

La sfârșitul lunii martie, etajul 3 al centrului comercial s-a transformat într-un Fitness, Health & Beauty Center, marca FIT4U. Centrul wellness FIT4U Crișul este cu siguranță alegerea ideală pentru a face primii pași spre o viață mai sănătoasă și mai frumoasă.

Cea mai modernă și inovativă sală de sport din Oradea (foto), dotată cu aparate de fitness si bodybuilding de ultimă generație, alături de salonul de înfrumusețare Cochet Esthetics și cabinetul de nutriție Echo Laboratoare, îi invită cu drag pe orădeni să le calce pragul. În următoarele luni, Centrul FIT4U Crișul urmează să pună la dispoziția clienților săi și servicii de kinetoterapie, un salon de bronzare și o zonă SPA, dotată cu saună, jacuzzi și baie de aburi.

Veștile bune nu se opresc, însă, aici. Săptămâna trecută a avut loc inaugurarea Atlantic Casino, în incinta Crișul, urmând ca în viitorul apropiat să mai avem parte de o întreagă serie de noutăți: Farmacia VIVA, o casă de schimb valutar, un nou restaurant Panemar, dar și noul sediul al îndrăgitei Fundații Comunitare Oradea, vor face parte din universul Crișul.

400 de locuri de parcare și un nou magazin alimentar

Datorită poziției centrale a Crișul Shopping Center, un nou magazin alimentar este cu adevărat o necesitate pentru toți locuitorii din zonă. Tocmai de aceea, un magazin Carrefour Market va fi în curând disponibil pentru clienții centrului comercial.

Nici locurile de parcare nu vor mai fi o problemă, odată ce lucrările la parcarea supraetajată de pe strada Brașovului (foto) vor fi finalizate. Aceasta va fi legată printr-o pasarelă de etajul întâi al Crișul Shopping Center, facilitând clienților accesul în incintă.

O nouă înfățișare și în mediul online

Tot cu ocazia celebrării, Crișul Shopping Center și-a modernizat și pagina web (www.crisul.ro), pe care vă invită să o vizitați pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile legate de centrul comercial.

Aniversarea celor 40 de ani de Crișul este, așadar, de bun augur, conducerea promițând și alte surprize, ce urmează a fi dezvaluite pe parcursul acestui an.

(Advertorial)