MOJO Baby & Kids pregătește prima ediție a Târgului dedicat proaspetelor și viitoarelor mămici, dar și copiilor cu vârste între 0 şi 12 ani. Evenimentul este programat să se desfășoare în weekend-ul 10 - 12 mai sub cupola centrului comercial ERA Park!

Concret, este vorba despre un eveniment menit să îi ajute pe părinți, dar mai ales pe viitorii părinți și în special pe femeile însărcinate să găsească cele mai bune produse și servicii pentru copiii lor, fie că sunt bebeluși sau chiar mai măricei, până în 12 ani.

Gama expozanților va fi foarte variată. Evenimentul va reuni atât furnizori de jucării (inclusiv handmade), hăinuțe, mobilier pentru bebeluși, respectiv oferte pentru servicii medicale, servicii pentru botez sau chiar programe de tip after school.

Prin acest târg, MOJO Baby & Kids dorește să le faciliteze celor interesați accesul la taxi pentru copii, activități sportive, locuri de joacă, locuri pentru zile de naștere și petreceri, oferte pentru învățarea unor limbi străine, tabere de vară ș.a. Se așteaptă inclusiv promotori ai unor cursuri pentru femei însărcinate (yoga, de exemplu), dar și specialiști care să le ajute pe viitoarele mămici să facă față perioadei sarcinii și celei de după: consilieri în alăptare, psihologi, logopezi.

De la târg nu vor lipsi concursurile cu premii, mostre de produse, ateliere de creație gratuite, expoziții, prezentări de modă pentru copii, demonstrații și multe alte surprize!

Informații suplimentare și înscrieri se pot face la numerele de telefon 0752.231.116 sau 0751.391.831.

(Advertorial)