După ce a introdus un mod inovator de preparare și de livrare a meniului complet pentru întreaga zi, LifeBox răspunde preferințelor tale și te surprinde cu mâncăruri pregătite în noua bucătărie deschisă la Oradea, după un specific adaptat zonei.

Fie că ești iubitor de carne sau de pește, vegetarian sau pasionat de sport, LifeBox gătește local pentru tine un meniu variat, bogat în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți, chiar în bucătăria din Oradea, condusă de Chef George Crăciun.

După anii de specializare la Colegiul Westminster King’s Way din Londra, m-am întors acolo unde viața are cel mai dulce gust: acasă. Doar aici găsesc la tot pasul ingredientul cel mai prețios secret al rețetelor mele: pasiunea noastră pentru o viață cu rost, trăită în tihnă. Acum răspund provocării LifeBox de a alege zilnic cele mai proaspete și naturale ingrediente din partea locului, pentru a da viață unor meniuri perfect echilibrate nutrițional”, a declarat Chef George Crăciun.

Conceput după principiile alimentației moderne, meniul zilnic LifeBox este format din trei mese și două gustări, cu niveluri calorice cuprinse intre 1000 și 3000 kcal. Abonamentul LifeBox contribuie la o sănătate mai bună si este un sprijin eficace în lupta cu kilogramele în plus. Timpul câștigat prin eliminarea gătitului și a cumpărăturilor este un alt avantaj oferit de LifeBox, alături de diminuarea risipei de alimente.

Livrat dimineața într-un interval orar flexibil, acasă sau la birou, LifeBox poate fi partenerul de viață ce rezolvă una dintre cele mai importante dileme zilnice: care este cea mai sănătoasă alegere pentru nutriția mea?

Meniurile LifeBox oferă peste 100 de preparate noi, cu extra gust, iar meniul Sport, cu cinci mese și cu până la 3.000 kcal, este oferit în patru variante calorice, cu valori cuprinse între 70 g și 130 g de proteine, pentru un boost de energie, prin glucide complexe.

Cu LifeBox nu mai ai bătăi de cap legate de ce cumperi, ce gătești, ce comanzi și ții mai clar evidența cumpărăturilor, fără mâncare aruncată. Livrarea meniului complet se face acasă sau la birou, între orele 06:00-10:00, iar rețetele îți oferă 21 de zile de varietate garantată.

Începe de astăzi un stil de viață sănătos și comandă-ți meniul pentru întreaga zi pe www.lifebox.ro.

(Advertorial)