Numele meu este Roșian Sebastian şi sunt proprietarul agenţiei imobiliare Ros Casa Imobiliare SRL. Activăm din anul 2015 pe piaţa imobiliară din Bihor, iar din 2017 suntem şi pe piaţa imobiliară din Arad, Timişoara, Cluj şi Bucureşti.

În aceşti ani, frumoşi din toate punctele de vedere, am reuşit să creştem şi, spre bucuria noastră, chiar să depăşim în tranzacţii imobiliare alte agenţii cu o experienţă mai mare în domeniu, iar acest lucru se datorează seriozităţii, rapidităţii în încheierea tranzacţiilor, disponibilităţii noastre faţă de clienţi şi nu în ultimul rând amabilităţii maxime. Îmi place ceea ce fac, de aceea mă şi implic total în această afacere, împreună cu soţia mea şi cu încă 3 angajaţi.

Legat de zvonurile care se tot vehiculează în presă, cu criza care stă să apară, părerea mea personală este că nu va fi nicio criză imobiliară, doar poate putem vorbi de o scădere a preţurilor în următorii 2 ani, cu 15-20%. Să ţinem cont că până în prezent s-au construit în Oradea, doar în ultimii ani, nu mai puţin de 4.000 de locuinţe, iar în următorii ani se vor mai construi încă 3.000-4.000 de apartamente. 

Dacă ne uităm la toate şantierele deschise în Oradea, unde se construiesc imobile de către dezvoltatori imobiliari importanţi cu care Ros Casa Imobiliare SRL colaborează (precum Selina Invest, Prima, Ared etc), ne vom da seama că aceştia nu ar continua să facă investiţii, dacă nu ar avea şi o cerere.

Bineînţeles aceştia sunt stimulaţi şi de preţul mic de vânzare al terenului în Oradea (900-1.000 euro/mp), faţă de alte oraşe, precum Cluj (1.589-1.650 euro/mp în creştere cu 4,5% faţă de 2018), Timişoara (1.350 euro/mp în creştere cu 3% faţă de 2018). Deci, pe scurt, piaţa imobiliară din Bihor nu dă semne că ar urma un blocaj sau o criză.

Agenţia noastră a avut şi are în continuare cerere de cumpărare imobile de la clienţi care vin din Cluj, Bucureşti, Timişoara, Braşov, cât şi din Italia, Spania, Israel, Irlanda, Germania, chiar şi din America. Majoritatea acestora sunt clienţi care doresc să îşi investească banii şi apoi ca agenţia noastră să administreze imobilele pentru a fi închiriate.

Municipiul Oradea s-a dezvoltat în ultimii ani din toate punctele de vedere, iar acest fapt se datorează şi investiţiilor făcute de municipalitate în infrastructura oraşului şi în turism.

Pe această cale doresc să mulţumesc tuturor colaboratorilor şi clienţilor noştri şi să îi asigur că şi de acum încolo agenţia Ros Casa Imobiliare SRL le va sta la dispoziţie pentru orice fel de tranzacţie imobiliară (închirieri sau vânzări de apartamente, case, terenuri, hale etc).

Ne puteţi găsi pe strada Aurel Lazăr nr. 9 sau la numerele de telefoane 0773/327.024, 0736-670.097, 0751-955.061.

(Advertorial)