Dacă vă place să oferiţi cadouri, dar nu aveţi mereu inspiraţie sau timpul necesar pentru a face cele mai reuşite alegeri, Rya’s Favorites - Gift Box este răspunsul pe care îl căutaţi. Gândite special pentru persoanele care le vor primi, cadourile impresionează şi prin modalitatea atentă în care sunt împachetate.

„De când mă ştiu, mi-a plăcut să cumpăr cadouri şi să le împachetez cu grijă, pentru a le oferi celor dragi. Întotdeauna am ales fiecare cadou cu mare atenţie, în funcţie de evenimentul care se apropia, de vârsta şi de nevoia persoanei respective. Aşa mi-a venit ideea să-i ajut şi pe cei care nu au timp sau inspiraţie pentru cadouri. Mi-am transformat pasiunea în job”, spune Kinga Todoca, fondatoarea Rya’s Favorites - Gift Box.

Bihorenii care apelează la serviciile Rya’s Favorites - Gift Box vor afla că oferirea unui cadou nu trebuie să fie o bătaie de cap. Ei dau comanda, specialiştii atelierului cumpără cele mai potrivite produse, le aranjează într-o cutie elegantă şi cadoul este gata!

„Clientul îmi spune pentru cine anume este cadoul, cu ce ocazie îl oferă şi care este bugetul în care trebuie să ne încadrăm, iar eu îi fac propuneri”, explică Kinga. 

Ryas FavoritesÎn atelierul Rya’s Favorites - Gift Box, singurul din toată Oradea care oferă un serviciu de acest gen, se pot pregăti cadouri unice şi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie: zile de naştere, aniversări, Valentine’s Day, pentru casă nouă, Crăciun, pentru viitorii naşi ori viitoarele domnişoare de onoare, pentru partenerii de afaceri, de absolvire, etc.

„Gama de produse pe care le putem folosi în cadouri este foarte largă. Practic, putem pune orice produs care se potriveşte în dimensiunile cutiilor noastre. Colaborăm cu cei mai buni furnizori din Oradea, este garantată calitatea produselor”, mai spune Kinga.

Cadoul poate conţine şi un bileţel cu un mesaj personalizat, scris de mână şi lipit cu ceară, sau un mesaj imprimat pe pereţii interiori ai cutiei. Ambalajul este un alt avantaj important al cadourilor confecţionate de Rya’s Favorites - Gift Box: cutiile sunt nu doar elegante, ci şi de calitate, şi sunt decorate cu o fundă cochetă. Un cadou astfel împachetat sigur nu va fi uitat uşor!

Ryas FavoritesPe site-ul Rya’s Favorites - Gift Box, pe pagina de Facebook a atelierului ori pe contul de Instagram cu acelaşi nume, curioşii pot vedea câteva cadouri deja gândite pentru diferite ocazii, pe care le pot alege sau din care se pot inspira în crearea de noi cadouri. Cert este că Rya’s Favorites - Gift Box are cadoul perfect pentru fiecare... 

(Advertorial)