Așteptarea a luat sfârșit! Lucrările de reamenajare ale subsolului centrului comercial orădean se apropie de final, întregul nivel urmând să fie din nou deschis publicului începând de joi, 29 august.

De săptămâna aceasta, clienții Crișul Shopping Center se vor putea bucura de noul nivel, compus dintr-o galerie comercială variată şi magazinul alimentar Carrefour Market. Diverse magazine și servicii vor fi disponibile publicului, precum: magazinul de cafea şi ceaiuri Coffein.ro, Opportuno PetShop, un atelier de croitorie, reparații de încălțăminte, multiplicări de chei, xerox, ștampile, obiecte personalizabile, invitații evenimente, atelierul de înrămări ArtDesign...

Carrefour Market

Datorită poziției sale centrale, un magazin alimentar reprezenta o necesitate în rândul tuturor locuitorilor din zonă. Noul Carrefour Market din incintă vine tocmai în întâmpinarea acestei nevoi. Cu o suprafață de peste 1.000 mp, acesta reprezintă o alternativă a hypermarketului, aproape de casă, pentru produse de bază, proaspete și de calitate.

Carrefour Market pune la dispoziția clienților o varietate de fructe și legume, majoritatea din România, produse bio și dietetice și peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un preț cu minimum 20% mai mic față de prețul mărcilor naționale, la aceeași calitate. În plus, coșul de cumpărături fiind în general mai mic, există garanția că nu se va pierde niciodată mult timp la coadă.

O altfel de cafea

Coffein.ro, magazinul de cafea și ceaiuri ce urmează a fi disponibil publicului la subsolul Crișul, vine în întâmpinarea aşteptărilor clientelei orientate spre produse exclusiviste, pentru care calitatea cafelei este o dimensiune a vieţii cotidiene. Alături de soiul şi originea acesteia, procesul de prăjire întregeşte buchetul de arome evidenţiindu-i calităţile şi făcând distincţia între sortimente.

Dacă în mod obişnuit o cafea achiziţionată de altundeva este prăjită şi ambalată de câteva luni, interval în care produsul îşi pierde semnificativ din calităţi, cafeaua Coffein.ro este proaspăt prăjită şi măcinată chiar înainte de ambalare, în prezența clientului. Adevăraţii pasionați vor avea la dispoziţie şi o gamă diversificată de ceaiuri naturale „OrienTea”.

Ultimele noutăți

Vara aceasta a fost presărată cu noutăți și inaugurări la Crișul Shopping Center. În luna iunie, îndrăgitul brand Panemar a deschis un minunat restaurant la parter, acesta devenind rapid destinația preferată a multor clienți.

A urmat luna iulie, cu deschiderea casei de schimb valutar PrimExchange (intrarea dinspre str. N. Jiga), a unui nou magazin al brandului de modă masculină Cozacone, la etajul 2 (foto) și a noului sediu și HUB al Fundației Comunitare Oradea. În viitorul apropiat, Farmacia VIVA de la parter va fi și ea deschisă publicului.

Cu siguranță modernizările centrului comercial nu se vor opri aici, Crișul Shopping Center promițând să vină mereu în întâmpinarea nevoilor clienților săi.