International School of Oradea, singura şcoală cu predare exclusiv în limba engleză din Oradea, informează că organizează sesiunea de înscriere a copiilor la creşă, grădiniţă şi învăţământul primar pentru anul şcolar 2019-2020. În primii 2 ani de existenţă în Oradea, în cadrul ISO s-au format mai multe grupe în cadrul creşei şi grădiniţei şi clase în învăţământul primar.

ISO este un loc vibrant, cald, care oferă un mediu propice pentru copii să înveţe. De la o vârstă fragedă, profesori cu înaltă calificare dezvoltă curiozitatea naturală a copiilor pentru a explora lumea din jurul lor.

Sălile de clasă sunt create pentru a încuraja jocul natural al copiilor. Ariile de învăţare sunt: comunicarea şi limba, dezvoltarea fizică, dezvoltarea personală, socială şi emoţională, alfabetizarea, matematica, înţelegerea lumii şi artele.

În cadrul ISO predarea se face exclusiv în limba engleză, grupele şi clasele au un număr optim de 10 elevi, iar tarifele încep de la 1600 RON / lună în funcţie de programul ales.

ISO le oferă celor interesaţi o zi de probă gratuită în cadrul creşei, grădiniţei sau al claselor de învăţământ primar, până pe 21 iunie. Aceasta iniţiativă vine în întâmpinarea părinţilor care doresc să înţeleagă mai bine cum se realizează predarea în sistemul britanic, sa vadă mediul în care se desfăşoară activităţile, pentru a-i ajuta în luarea unei decizii cu privire la viitorul celor mici.

Cei interesaţi să participe la o zi în cadrul ISO sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0359/178757 sau sa trimită un email la info@isor.ro.

(Advertorial)