Anul 2019 reprezintă pentru brandul Nobila Casa împlinirea a 20 de ani de prezența în România prin articolele sale din domeniul HOME & DECO. După cele mai recente inaugurări de magazine în țară, la Satu Mare și Deva, venim la Oradea cu toată gama de surprize ale brandului și ale anului aniversar.

După ce ne-am așezat masă împreună, am decorat împreună, am petrecut împreună, venim la Oradea că să aducem sentimentul de aproape și mai aproape. 

În 17 octombrie, Nobila Casa a ajuns să facă din Oradea acasă, în Centrul Comercial Lotus, unde va așteaptă cu 10% reducere la întreaga gama de produse! Oferta este valabilă în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie 2019, în limita stocului disponibil, la toate articolele care nu sunt supuse unei alte campanii de reduceri.

În plus, în Oradea venim și cu o gamă de articole premium ale brandului Villeroy&Boch!

Alături de clienții noștri din 1999, cu o gamă bogată de accesorii ce urmăresc trendurile din toată lumea în decorațiuni pentru casă și cadouri, vom urmări să așezăm în noul magazin ideile cele mai bune după 20 de ani de experiență.

“Am selectat produsele preferate de-a lungul timpului de clienții noștri fideli, de cei mai pretențioși, de cei cu înclinații către o viață instagramabilă sau cu pasiune pentru design interior, decorațiuni și arta mesei. Am adus în magazine colecții aniversare realizate din aceste produse pe care va invităm să le descoperiți acum și în Oradea! Comunicăm intens pe Social Media, atât pe paginile centrelor comerciale în care avem magazine, cât și pe pagina de Facebook Nobila Casa, și anticipăm cu entuziasm campania de împădurire care se realizează datorită fiecărui client care a achiziționat un produs ce poartă stickerul «un produs cumpărat, un copac plantat!»”, a precizat Maya Raicu, Marketing Manager MENDOLAPRO SRL.

Pentru cei care ne cunosc, anunțăm cu entuziasm o serie de beneficii de care să se bucure de acum nu doar online, ci și în magazine:

- Comandă online cu ridicare din magazin
- Inspirație prin decorațiuni în vitrine și în magazin
- Cadouri la îndemână pentru cei dragi, cei cunoscuți și cei cu pasiune pentru frumos 
- Activități parte a campaniei 20 de ani de Nobila Casa.

Îi așteptăm pe pasionații de frumos, pe cei care cred că realitatea poate fi la fel de bine aranjată că un profil social media, pe cei ce știu cum e să aștepți copiii la masă, pe toți care cred în căldură care înseamnă grijă purtată cuiva drag.

Din 17 octombrie, vă așteptăm cu reduceri de 10%* în Oradea, la Lotus Center, intrarea laterală, de lângă Raiffeisen Bank.

Cu un program zilnic de la 10 la 22, vom aduce pe rafturi cele mai vestite colecții Nobila Casa pentru Arta mesei, Bucătărie, Living și o casă modernă, plină de stil. Și toate cadourile pentru care vei fi apreciat!

Despre produsele noastre, sfaturi de design, idei de cadouri și noutăți despre concursuri, promoții și activități, va așteptăm pe www.nobilacasa.ro

Iar în 17 octombrie vă pregătim o deschidere cu reducere de 10% la TOATE articolele din magazin în perioada 17 octombrie - 17 noiembrie care nu sunt deja supuse unei alte campanii.

Despre Nobila Casa 

Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, companie înființată în 1991.

Brandul Nobila Casa a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie. Se concentrează să accentueze căldura căminului și a stilului personal prin toată gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea căminului, cât și posibilitatea de a achiziționa cadoul pe placul persoanei dragi.

În 2019, lanțul magazinelor numără 18 locații în 15 orașe: Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Albă Iulia, Baia Mare, Bistrița, Zalău, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Satu Mare, Deva și Sfântul Gheorghe și, acum, Oradea!

Mai multe detalii puteți găsi accesând pagina: www.nobilacasa.ro.

(Advertorial)