Aushopping şi dealerul tău Ford Carbenta Com te invită la Prima Sesiune de Test Drive a anului 2019!

Vino şi tu în perioada 28-30 Martie în Parcarea Centrului Comercial Aushopping Oradea (Auchan), str. Ogorului nr. 171 şi descoperă tehnologiile de pe noile noastre modele!

Fiecare dintre noi, atunci când alegem o maşină, urmărim un set de caracteristici importante pentru noi, pornind de la design exterior, utilitate, siguranţă, fiabilitate, tehnologie, etc. Cu toate acestea, unul dintre cele mai importante aspecte pe care le urmarim în calitate de şoferi este modul în care se conduce maşina, iar aici povestim de postura la volan, confort, manevrabilitate, uşurinţă în utilizare, cum "stă maşina în viraje", cum "trage" sau "pleacă de pe loc".

La acest capitol, maşinile Ford fac diferenţa. Indiferent ce maşini ai condus până acum, în momentul în care te urci la volanul unui Ford, senzaţia e complet diferită, iar în momentul în care "o provoci" la un Test Drive, cel mai probabil te va impresiona! De la acceleraţie, la stabilitate, tehnologii inteligente de ultimă generaţie şi responsivitate, un Ford înglobează tot ce ai nevie pentru ca tu să simti ca este o prelungire a ta, că se potriveşte perfect stilului şi personalităţii tale.

De aceea, noi suntem convinşi că un Ford nu doar se conduce, mai mult, el se simte.

Dacă am reuşit să îţi captăm atenţia şi să îţi trezim interesul, te aşteptăm cu drag în Parcarea Centrului Comercial Aushopping din Oradea (Auchan), str. Ogorului nr. 171, în perioada 28-30 Martie (joi, vineri şi sâmbătă) între orele 10 şi 18 şi îţi lansăm provocarea de a conduce un Ford în cadrul evenimentului de Test Drive organizat de dealerul tău Ford Carbenta Com, în parteneriat cu Aushopping Oradea!

Descoperă Ford! Simte un Ford! Condu-l şi descoperă tehnologiile de pe noile noastre modele! Fiesta, Ecosport, Kuga, Noul Focus ori Noul Edge te aşteaptă!

 Ieşi din rutina unei maşini obişnuite, vino să conduci un Ford!

Ford Carbenta Com

Descoperă diferenţa…!

(Advertorial)