Data: 25 februarie 2019

Comunicat de presă

Anunț de final de  proiect

“ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI BLOCVEST S.R.L.”

Beneficiarul  S.C. BLOCVEST S.R.L.  anunta finalizarea activitatilor proiectului: ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI BLOCVEST S.R.L., cod SMIS 110397, finantat prin: Regio-Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, derulat incepand cu data  01.02.2017, in localitatea ORADEA, Calea Clujului, nr. 251, judetul Bihor, in baza contractului de finantare nr. 2289/20.06.2018.

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului sunt concretizate in primul rand in utilajele noi si performante: un buldoexcavator, un incarcator multifunctional rotativ cu brat telescopic si un generator fotovoltaic mobil, ce vor fi utilizate in activitatea de contructii.

Ca urmare a  achizitionarii noilor utilaje, au fost create 5 locuri noi de munca, din care unul ocupat de persoane din categoriile defavorizate.

Datorita noii activitati a societatii, s-au creat locuri noi de munca, vor creste contributiile firmei la bugetul local (impozite utilaje) si la bugetul de stat (contributii angajati), se va reduce gradul de poluare.

In desfasurarea activitatii sale, societatea Blocvest S.R.L. va promova principiile privind egalitatea de gen, nediscriminarea, accesibilitatea persoanelor cu dizabilitati, promovarea drepturilor persoanelor din categorii defavorizate, utilizarea eficienta a resurselor

Proiectul “ACHIZITIE UTILAJE PENTRU DEZVOLTAREA FIRMEI BLOCVEST S.R.L” a avut ca si obiectiv general: “Diversificarea serviciilor oferite prin achiziționarea de utilaje noi, competitive, care asigura protejarea mediului inconjurator”.

Valoarea totală a proiectului : 1231991.26 lei

Valoare finantare nerambursabila : 828229.42 lei, din care FEDR 703995.01 lei

Date de contact :

Persoana de contact : MARCU VIOREL FLORIN - administrator

Telefon: 0755-011888

E-mail : blocvest@yahoo.ro