iFun Studio – La Oradea avem primul Studio de Videochat Profesional. Întins pe 1000 de metri pătraţi, iFun Studio aduce dotări demne de studiourile de la Hollywood.

iFun Studio schimbă standardele în industria de videochat din Romania. Abordarea este una profesională, bazată pe experienţă!

Oradea devine atractivă pentru afaceri de milioane de dolari într-o industrie care este specifică mai mult ţărilor bogate. Activitatea de videochat este una legală în Romania, la fel ca în alte ţări europene, deoarece se bazează pe activitatea artistică desfaşurată în faţa camerei de filmat.

Videochat-ul, un fenomen devenit deja global, a înregistrat o creştere de milioane USD faţă de anii precedenţi. Utilizatorii, preponderant din SUA sau Canada, au luat cu asalt platformele de videochat în 2018 în căutarea socializării sau, de ce nu, a sufletului-pereche.

Modelele din România preferă, în general, să îşi desfăşoare activitatea online, simultan pe mai multe platforme datorită diversităţii şi beneficiilor oferite de acest stil. La Oradea avem primul studio de videochat profesional care oferă această posibilitate.

Ce înseamnă să fii webcam model la iFun Studio, un studio profesional?

Abordare artistică şi empatie, capacitate de relaţionare multiculturală pe teme diverse cum ar fi domeniile: fashion, trenduri, politică, viaţă socială sau fantezii şi chiar probleme în dragoste, sunt teme de discuţii pe care un webcam model le poate transforma în câştiguri financiare mari, demne de un post de director de bancă. Consumatorii americani, în special, obişnuiţi cu consultaţiile la psiholog, preferă să aibă discuţii despre viaţa şi trăirile lor cu persoane de la celălalt capăt al globului prin intermediul camerei de luat vederi şi plătesc pentru asta.

Activitatea unui model de videochat implică creativitate şi prestaţie artistică, care este transmisă în direct către un public cu potenţial financiar ridicat, prin intermediul camerei video şi a conexiunilor de mare viteză la internet. Conţinutul creaţiei artistice şi a calităţii conversaţiilor ţine strict de imaginaţia fiecăruia.

Cât câştigă un webcam model la iFun Studio în Oradea?

Un webcam model iFun Studio poate câştiga primii 100$ în prima oră de activitate. Înainte de a începe activitatea de webcam model iFun Studio trebuie să parcurgi o sesiune de training. iFun Studio este dotat cu zone de exersare, condiţii similare transmisiunii live, cu clienţi reali dar pe cazuri şi situaţii test.

Fiecare model, este plătit pentru primele 3 luni de activitate cu minim 1000$ lunar. iFun Studio are o abordare profesională şi din acest punct de vedere!

Azi, modelele cu experienţă medie de la iFun Studio reuşesc să acumuleze peste 500$ zilnic. Un webcam model atinge nivelul de experienţă medie în aproximativ 4-5 luni de activitate. La o experienţă de 10-12 luni în activitate un webcam model iFun Studio atinge un nivel de performanţă care depăşeşte 1000$ zilnic.

Un webcam model de succes e o persoană obişnuită, nu o divă!

Chiar dacă la prima vedere activitatea de videochat nu pare uşor de abordat de către persoanele obişnuite, acest lucru nu este adevărat. Câştigurile din videochat se bazează pe socializare. Dacă eşti o persoană sociabilă, îţi place să stai la conversaţii pe messenger şi îţi merge mintea, eşti calificată să intri în discuţii şi cu staff-ul iFun Studio pentru un interviu. Cei care accesează videochat-ul caută persoane obişnuite, ca ei, cu care să poată socializa. Cei care acceseză videochat-ul sunt persoane educate cu venituri peste medie, dar care nu au timp să socializeze sau au o reţinere să îşi spună problemele persoanelor din jurul lor.

Extra beneficii pentru un webcam model iFun Studio

Se oferă extra beneficii pentru modelele iFun Studio:

-           ŞOFER PERSONAL

-           MAKE-UP ŞI HAIR STYLING

-           SESIUNI FOTO PROFESIONALE

-           TEAM BUILDING-URI ÎN LOCAŢII PREMIUM

-           VOUCHERE CONSISTENTE PENTRU MAGAZINELE DE MODĂ

-           EDUCAŢIE ŞI CURSURI DE LIMBI STRĂINE

-           PLATA ZILNICĂ

iFun Studio poate să contracteze până la 50 de modele de videochat, odată, de aceea compania este permanent deschisă la noi colaborări. Puteţi contacta departamentul de resurse umane iFun Studio la adresa office@ifunstudio.ro

(Advertorial)