Oricât de spectaculos ar fi un buchet de flori, oricât de savuroase sunt pralinele şi indiferent cât de bine miroase un parfum, nimic nu poate întrece strălucirea unei bijuterii bine alese. O piesă clasică poate fi purtată o viaţă întreagă şi chiar transmisă următoarelor generaţii, fără a se degrada sau a se demoda.

Ilex Gold, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul bijuteriilor atât la nivel naţional, cât şi local, a pregătit o surpriză pentru îndrăgostiţi. În luna februarie, orice bijuterie cu diamant(e) poate fi achiziţionată la un preţ special, cu 20% mai mic decât cel original. E un moment excelent pentru a investi într-un cadou pe care persoana iubită îl va preţui probabil pentru totdeauna.

"În această perioadă, am avut foarte multe solicitări de inele de logodnă cu diamante. Numeroşi clienţi profită de reducere pentru a achiziţiona un model cu piatră preţioasă la un preţ special. Indiferent dacă se plănuieşte o cerere în căsătorie de Valentine’s Day, de Dragobete sau poate într-un alt moment din viitorul apropiat, campania Diamond Discount reprezintă o ocazie foarte bună pentru a bifa acest mare pas. Dacă domnii sunt nedumeriţi cu privire la alegerea bijuteriei ideale, consultanţii noştri le stau la dispoziţie cu sfaturi, un ringsizer care îi va ajuta să determine (chiar şi în secret!) mărimea perfectă, plus multe alte ponturi în vederea identificării unui model care să impresioneze cu adevărat viitoarea soţie.", a declarat unul dintre consultanţii Ilex Gold.

Bineînţeles, cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor nu se limitează la inele de logodnă. Sute de alte bijuterii cu diamante beneficiază de discountul de 20%. În mare vogă sunt bijuteriile în formă de inimă: de la cercei discreţi până la lanţuri cu pandantive, doamnele sunt încântate să poarte acest simbol atât într-un context colocvial, de zi cu zi, cât şi la ocaziile speciale din vieţile lor.

Totodată, Diamond Discount-ul de 20% poate fi utilizat pentru a achiziţiona orice piesă clasică la care visaţi de mult timp. Bucuria de a primi un diamant este unică, iar gestul de a dărui un astfel de cadou exprimă preţuirea persoanei iubite într-un fel în care puţine alte obiecte o fac. Vă invităm să exploraţi toate opţiunile disponibile online, pe www.ilexgold.com, sau în magazinele de prezentare din Lotus Center, respectiv Crişul Shopping Center.

(Advertorial)