Compania a ars etape. În numai trei ani de la intrarea pe piață, Fiscal Online, furnizor de servicii complete în domeniul caselor fiscale, a ajuns între primele trei firme de profil din Bihor.

Prin preluarea Minim Service, prima societate specializată înființată în județ după revoluție, Fiscal Online și-a asigurat toate atuurile pentru îmbunătățirea serviciilor în beneficiul clienților. „Vrem să ne consolidăm poziția pe piață și să asigurăm clienților noștri servicii de cea mai bună calitate”, spune administratorul Fiscal Online, Mihai Oaie.

Servicii complete...

Fiscal Online a intrat pe piața caselor de marcat în anul 2016. Specializată în domeniul echipamentelor fiscale și nefiscale, firma a pornit din spațiul virtual cu magazinul fiscalonline.ro, care le oferă clienților de la case de marcat și imprimante până la sisteme complete pentru magazine, chioșcuri sau localuri, precum și servicii de finanțare.

„Avem parteneriate încheiate cu companii care sprijină firmele nou înființate, cum ar fi Banca Transilvania, dar şi firmele care doresc să își dezvolte businessul, cum ar fi grupul german Grenke”, arată Mihai Oaie.

... și de calitate

În paralel cu dezvoltarea afacerii în spaţiul virtual, Fiscal Online a încheiat un parteneriat cu Minim Service, cea mai experimentată firmă bihoreană din domeniul caselor de marcat.

Înființată în 1992 de foștii IRUC-iști Mihai Vidican și Nechita Neculai, societatea a vândut în ultimele trei decenii peste 25.000 de case de marcat. Parteneriatul a evoluat anul acesta într-o preluare a companiei, cu specialiști cu tot, în cadrul Fiscal Online.

„În prezent avem în întreținere peste 5.200 case de marcat de la peste 4.500 de agenți economici sau instituții publice, atât în județul Bihor, cât și la nivel național”, spune directorul tehnic, Nechita Neculai.

Cei 15 specialiști ai firmei Fiscal Online își desfășoară activitatea într-un sediu ultracentral, aflat pe strada Independenței 11, cel care a găzduit inițial Serviciul Parcări.