Având în vedere situația actuală cu privire la răspândirea noului coronavirus (COVID - 19), centrul comercial ERA Shopping Park se alătură eforturilor depuse de autorități pentru prevenirea eventualelor cazuri de coronavirus.

Întrucât siguranța vizitatorilor și implicit a membrilor comunității este o prioritate, ERA Shopping Park a implementat o serie de măsuri de prevenție, susținând și aplicând astfel măsurile impuse de Ministerul Sănătății.

În consecință, centrul comercial a dispus o serie de măsuri precum: montarea unor dozatoare cu dezinfectant în toaletele centrului comercial, precum și în zona restaurantelor, intensificarea intervalului de igienziarea a zonelor puternic circulate (toalete, zone de relaxare, restaurante și cafenea, mânerele de la uși), dezinfectarea constantă a zonelor intens circulate, plasarea mesajelor de informare cu privire la măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus..

Deoarece în astfel de perioade responsabilitatea față de sine și față de ceilalți este esențială, ERA Park Oradea recomandă tuturor să se informeze doar din surse autorizate și să respecte toate măsurile și indicațiile comunicate de autorități.

ERA Park Oradea monitorizează permanent evoluția situației actuale și, până la apariția unor eventuale directive venite din partea autorităților, centrul comercial funcționează conform programului normal, luni – duminica, între orele 09:00 – 21:00. 

(Advertorial)