ERA Park Oradea găzduieşte, în acest sfârşit de săptămână, primul târg dedicat femeilor însărcinate, bebeluşilor şi copiilor cu vârste de până la 12 ani, MOJO Baby & Kids.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Spitalul Pelican, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi magazinul Soffi Planet, se va derula de vineri până duminică, 10 - 12 mai, sub cupolă.

Cei care vor trece prin centrul comercial vor avea la dispoziţie o gamă variată de produse la preţuri promoţionale, de la hăinuţe, mobilier, accesorii şi jucării pentru bebeluşi, până la servicii pentru femeile însărcinate, respectiv oferte din partea unor bănci de celule stem ori servicii pentru botez.

Expozanţii Biogenis, Spital Pelican, Blush Flowers şi Zum Zumy au pregătit şi tombole cu premii, la care doritorii se pot înscrie prin simpla prezentare la stand.

Pe lângă prezentarea de produse, vineri, între orele 16 şi 18, doritoarele se vor putea întâlni cu maseuza Iuliana Tulvan, de la care vor putea afla detalii despre beneficiile masajului prenatal.

De asemenea, duminică, între orele 14 şi 15, specialiştii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor vor organiza gratuit lecţii de prim ajutor în cazul nou-născuţilor şi copiilor până în 8 ani. De precizat că participarea se face pe bază de înscrieri, în limita locurilor disponibile, la adresa de mail andrea.stan@argocp.com.

Tot duminică, între 16 şi 18, mămicile care vor trece pe la ERA Park vor avea la dispoziţie un seminar gratuit marca "Pe tocuri cu familia" de Alexandra Giuffrida,​ cu tematica "Exista cariera si dupa bebe". Din seminar vor face parte următoarele prelegeri: "Pune-ţi visul la-ncercare", de Alina Ierugan, "Copii obosiţi de părinţi - la graniţa dintre timp şi limite", de Hermina Popa, și "Orientare în cariera pentru mămici", de Alexandra Giuffrida, specialistă în antreprenoriat feminin, și Sofia Laza, psiholog. Totodată, mai multe mămici de carieră din comunitate îşi vor împărtăşi poveştile, în vreme ce prichindeii vor putea participa la ateliere gratuite cu Prietenii Veseliei.

Vineri, târgul MOJO Baby & Kids va fi deschis între orele 16 şi 20, iar sâmbătă şi duminică, între orele 11 şi 20. Mai multe informaţii despre eveniment puteţi găsi pe pagina de Facebook MOJO Baby & Kids.

Intrarea este liberă, vă aşteptăm cu drag!

(Advertorial)