NextGen After School Clubs se adresează tuturor copiilor cu vârste între 5-9 ani, zilnic între orele 15:00-18:00. Activităţile pot fi accesate la doar 30 Ron/ ora*.

Aşa cum v-a obişnuit în ultimii 2 ani, International School of Oradea organizează activităţi after school pentru copiii orădenilor.

Prima sesiune a cluburilor NextGen se desfăşoară în perioada 9 septembrie - 13 decembrie şi este compusă din peste 15 activităţi diferite, printre acestea putând fi menţionate: gardening, computing, clubul de gătit, clubul de balet, baschet, fotbal, limba germană, limba franceză etc.

Noutăţile din acest an sunt introducerea a două cluburi noi. Este vorba de clubul de limba engleză, cu profesor britanic, şi clubul de dezvoltare personală pentru copii, susţinut în colaborare cu Popa Hermina.

Scopul NextGen After School Clubs este acela de a-i familiariza pe cei mici cu limba engleză, activităţile fiind desfăşurate exclusiv în limba engleză, de a le dezvolta abilităţile fin-motorii, dar în principal de a contribui la bunăstarea şi fericirea copiilor.

Înscrierile pot face telefonic la numărul 0359178.757 sau pe website-ul https://isor.ro/clubs/.

Vă așteptăm pe Armatei Române, nr. 1F, la sediul International School of Oradea!

*preţul include o reducere de 5 lei care sa aplică doar la pplăți online.

(Advertorial)