International School of Oradea, singura şcoala britanică, cu acreditare Cambridge, din Oradea, este locul prieteniei, al iubirii şi al libertăţii de învăţare. Este locul curajului şi al exprimării.

ISO consideră că fiecare copil este unic şi că nevoile copilului sunt cerinţe importante pentru educaţie, sunt diferite de la un copil la altul, de aceea misiunea acestei instituţii de învăţământ este de a le oferi elevilor un curriculum academic robust, stimulant şi flexibil, care doreşte a le pune la dispoziţie o paletă largă de oportunităţi prin care să îşi poată explora şi dezvolta abilităţile, competenţele şi deprinderile.

Elevii înscrişi în cadrul ISO studiază materiile prevăzute în curriculum-ul britanic, într-un mediu internaţional, limba de predare fiind exclusiv engleza.

ISO anunţă startul înscrierilor pentru anul şcolar 2019/2020 şi accesul la oferta educațională pentru grădiniţă şi învăţământul primar, cu tarife începând de la 1.650 RON pe lună, tarife care diferă în funcţie de programul ales.

ISO organizează în anul şcolar 2019-2020 învăţământ preşcolar pentru grupele 2-5 ani şi clase de învăţământ primar pentru elevi cu vârste între 5- 8 ani.

În dimineaţa zilei de 15 martie 2019, ISO îşi va deschide porţile în cadrul „Open Day Event” pentru a le oferi părinţilor ocazia să descopere cum învaţă cei mici la această școală.

Detaliile despre oferta educaționață, atât pentru grădiniţă cât şi pentru învăţământul primar, pentru anul şcolar 2019-2020 pot fi accesate prin https://isor.ro/apply-2019-2020/, iar cei care sunt interesaţi să vizite grădiniţa şi şcoala sunt rugaţi să sune la numărul de telefon: 0359-178.757.

(Advertorial)