Vremea bună a venit, iar soarele şi căldura îmbie la relaxare în aer liber. Bihorenii care îşi doresc relaxare desăvârşită în propria lor curte au la îndemână cele mai bune variante pentru a-şi transforma colţul verde într-un loc de vis.

La depozitul Natural Stone din Oşorhei, cel mai mare din judeţ, veţi găsi, la preţuri foarte bune, soluţiile perfecte pentru amenajarea grădinilor. Ca într-o poveste din epoca de piatră, dar cu cele mai frumoase şi de calitate decoraţii...

Mărimi şi culori diferite

Printre produsele pe care le găsiţi aici se numără numeroase sortimente de piatră, precum granulat de piatră sau piatră rotunjită, toate într-o multitudine de culori. De pildă, dacă vă doriţi modele deosebite printre arbuşti şi flori, le puteţi crea cu piatra rotunjită sau cu cea granulată, sortimente disponibile în diferite dimensiuni şi în culori precum alb, roşu, galben, negru, gri, verde, roz, maro, etc. Totodată, la Natural Stone găsiţi piatră brută, stânci şi lespezi, perfecte pentru amenajări cu luciu ori căderi de apă, dar şi scoarţă de piatră, ideală pentru crearea unui "covor" unic.

Gama diversificată de produse mai cuprinde şi alte decoraţiuni din piatră, precum jardiniere pentru flori, vase, cişmele, fântâni. Totodată, aici se găsesc şi cişmele de aluminiu, iar profesioniştii în amenajarea grădinilor au la dispoziţie o gamă variată de garduri şi delimitatoare pentru spaţiile verzi.

Mobilier... pe vecie

Pentru amatorii de gătit în aer liber, Natural Stone are o ofertă foarte bună: modele noi de grătare, realizate din piatră naturală cu părţi de andezit, rezistente la temperaturi extreme, adică atât la frigul iernii, cât şi la căldura focului. Aşadar, pe lângă că sunt foarte aspectuoase, aceste grătare – dotate inclusiv cu loc anume pentru bogracs – sunt şi foarte practice, ele putând rămâne în grădină atât vara, cât şi iarna.

De asemenea, la depozitul din Oşorhei, bihorenii vor găsi mobilier de grădină din aluminiu, care, la fel, poate fi păstrat în curte şi pe timpul verii.

Preţurile tuturor acestor produse sunt cele mai avantajoase, iar curioşii le pot vedea caracteristicile fie în catalogul disponibil pe site-ul www.piatracioplita.ro ori pe pagina de Facebook Natural Stone, fie chiar în depozitul din Oşorhei, nr. 365 (pe partea stângă, la ieşirea spre Aleşd).