Preluare și predare autovehicul de la și la domiciliu. Service-ul D&C Oradea oferă noi servicii pentru o experiență simplă și sigură. În plus, donăm 3% din valoarea facturilor de service în sprijinul luptei cu pandemia Covid-19.

In contextul situatiei actuale, pentru a ne adapta cerintelor si nevoilor clientilor, D&C Oradea, service autorizat Volkswagen, Audi si Seat, ofera doua noi servicii gratuite, si anume:

- Serviciul Preluare/predare autovehicul de la/la domiciliu, prin intermediul unui specialist D&C Oradea, permite clientului posibilitatea efectuarii reparatiei autovehiculului intr-un service autorizat, fara a se deplasa in spatii publice;

- Serviciul Receptie rapida ofera clientului un minim de contact intre client si consilier, in curtea service-ului, intr-un timp cat mai scurt, pentru preluarea si repararea autovehiculului de catre specialisti;

Dupa finalizarea reparatiei, va vom preda autovehiculul dezinfectat. Preluarea si predarea autovehiculului va fi realizata in conditii igienice, reprezentantul nostru purtand echipament de protectie.

Serviciile se aplica in situatia efectuarii platilor cash sau cu cardul prin POS mobil.

Astfel, venim in sprijnul comunitatii in lupta impotriva pandemiei Covid-19 si donam 3% din valoarea facturilor de service emise catre client, incepind cu data de 26.03.2020 catre Asociatia “Sprijiniti Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Oradea”, pentru achizitia de echipamente de protectie pentru medici si aparatura necesara tratarii pacientilor infectati.

Suntem solidari! Impreuna vom invinge!

Afla mai multe informatii! Suntem la un apel distanta 0723 310 966.

(advertorial)