Simona Halep este de câţiva ani buni port-stindardul tenisului românesc. Timp de mai bine de cinci ani, Simona a fost între primele zece jucătoare are lumii.

Acest fapt îi aduce aura de cea mai constantă jucătoare de top de pe planetă din această perioadă, nicio altă tenismenă neavând asemenea continuitate în joc la nivel înalt.

Mai mult, după câştigarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep a fost, mai bine de un an, pe primul loc în topul feminin al tenisului. 

Evoluţia excelentă de la Wimbledon îi creşte exponenţial şansele de a reveni pe primul loc al clasamentului tenisului feminin, WTA.

Aceste performanţe, unice pentru istoria tenisului feminin românesc se datorează în primul rând talentului, muncii şi tenacităţii Simonei.

Popularitatea Simonei Halep, performanţele ei, sunt foarte benefice pentru tenisul românesc. Sunt foarte mulţi copii care merg la tenis, dar sunt şi mulţi părinţi care îşi duc copiii la tenis şi joacă şi ei. Este un fenomen pe care îl putem numi "efectul Simona Halep", care contribuie enorm la sănătatea copiilor, la revenirea dorinţei de a se mişca în aer liber, la întoarcerea către sport a românilor.

Simona a dus la perfecţiune acel stil de joc numit tenis-procentaj, ce constă în jocul preponderent de pe fundul terenului şi implicarea în raliuri lungi, care pot fi susţinute de foarte puţine dintre adversare. Practic, ea returnează mai mule mingi decât pot da înapoi adversarele, ca o picătură chinezească.

Iar oponentele care au un stil mai agresiv sfârşesc deseori cu prea multe greşeli în cont, ceea ce duce inevitabil, la pierderea meciurilor.
Tenisul este un sport minunat, iar Simona Halep contribuie cu prisosinţă la spectaculozitatea lui.

Adrenalina meciurilor în care este implicată Simona Halep va creşte cu atât mai mult dacă mizăm aici cu luciditate şi responsabilitate, pe favorita noastră. 

Este cert faptul că Simona Halep a pornit din nou, cu hotarâre, pe drumul care duce către poziţia de lider mondial al tenisului.

***
Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă şi nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

(Advertorial)