Esti in cautarea unui loc de munca? Vrei sa faci un pas inainte in cariera? Pentru prima data in 2020, ai ocazia sa consulti oferta celor mai mari angajatori din Oradea si judetul Bihor!  Targul Locurilor de Munca si al Formarii Profesionale isi va desfasura cea de-a VIII-a editie in perioada 21-22 februarie, in centrul comercial Aushopping Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, in zona magazinelor Auchan - Jysk - Decathlon.

Particularitatea targului este desfasurarea sa pe parcursul a doua zile, 21 si 22 februarie, in asa fel incat si cei care doresc sa-si schimbe actualul loc de munca, dar nu isi pot asigura o zi libera vineri, sa aiba ocazia sa-i intalneasca pe angajatori sambata. Targul ofertelor din domeniul resurselor umane ii asteapta pe cei interesati intre orele 10:00-16:00, in ambele zile.

Targul Locurilor de Munca si al Formarii Profesionale are in oferta aproximativ 500 de locuri de munca disponibile! La targ participa cele mai importante companii din Oradea si judetul Bihor. Vizitatorii targului isi pot depune cv-ul la standurile companiilor prezente, care vor selecta candidatii pentru interviuri.

Ce meserii sunt la cautare in acest inceput de an? In mare parte, cererea e dominata de operatori productie, specialisti IT, ingineri, specialisti in constructii, soferi, operatori date si call center, dar si cei care pot activa in domeniul turistic sau sectorul retail. 40% din locurile de munca vacante se adreseaza persoanelor cu studii superioare, carora li se solicita, de cele mai multe ori, cunosterea unei limbi straine, iar 60% sunt pentru candidati cu studii medii sau generale, pentru multe dintre acestea nu se solicita experienta, angajatorul asumandu-si rolul de formator pentru viitorul angajat.

Firmele de traditie ale Bihorului vor fi prezente pe parcursul celor doua zile de eveniment. „Este o mandrie pentru noi ca firme cu o istorie indelungata, care sunt emblematice pentru economia locala de zeci sau chiar sute de ani, au acordat incredere evenimentului nostru”, declara Mihai Dacin, organizatorul targului, facand referire la PLASTOR, TURISM FELIX – care este si cel mai mare angajator local, METALICA si SELINA GRUP.

Din parcurile industriale ale orasului, participa la eveniment: EBERSPACHER EXHAUST TECHNOLOGY, NIDEC ORADEA si FAIST MEKATRONIC. De asemenea la targ vor fi prezente companii care au sediul in alte orase din Romania, dar au deschis puncte de lucru la Oradea: FINPROM, parte a grupului MOL, SYKES ENTERPRISES EASTERN EUROPE, AUCHAN ROMANIA si ATP MOTORS, parte a grupului ATP EXODUS. Angajatori din Bihor: CLASS FURN si FLIPSNACK by SMARTWARE. Din Oradea, participa, de asemenea: MARVICON si AGROLINE MECANICS. In premiera, la targ participa si PROHUMAN, parte a Grupului APT din Bucuresti, o agentie care recruteaza pentru diferite companii interesate sa deschida noi puncte de lucru in Oradea. Care sunt acelea veti afla doar vizitand standul grupului.

“Pe piata locala a fortei de munca sunt in acest moment peste 700 de locuri vacante, declarate in mod oficial. Peste 500 dintre acestea se regasesc in cadrul targului pe care il organizam. Avand in vedere ca este prima ocazie din acest an pentru a testa oportunitatile in cariera, mizam pe interesul larg al celor care isi cauta un loc de munca sau vor sa-l schimbe pe cel existent.”, mai spun organizatorii.

Targul Locurilor de Munca si al Formarii Profesionale este organizat in parteneriat institutional cu AJOFM Bihor.

Accesul la eveniment, pe parcursul celor doua zile, este liber.

TARGUL LOCURILOR DE MUNCA SI AL FORMARII PROFESIONALE – 21 si 22 februarie 2020, galeria comerciala Aushopping Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, zona magazinelor Auchan-Jysk-Decathlon.

(Advertorial)