Eşti în căutarea unui loc de muncă? Vrei să faci un pas înainte în carieră? Pentru prima dată în 2020, ai ocazia să consulţi oferta celor mai mari angajatori din Oradea!

Târgul Locurilor de Muncă şi al Formării Profesionale îşi va desfăşura cea de-a VIII-a ediţie în perioada 21-22 februarie, în centrul comercial Aushopping Oradea, strada Ogorului nr. 171, în zona magazinelor Auchan - Jysk - Decathlon.

Timp de două zile, vineri, 21 februarie, şi sâmbătă, 22 februarie, târgul ofertelor din domeniul resurselor umane îi aşteaptă pe cei interesaţi între orele 10:00-16:00.

La târg îşi vor expune oferta de locuri de muncă disponibile cele mai importante companii din Oradea. Cei interesaţi îşi pot depune CV-ul la standurile companiilor prezente, care vor selecta candidaţii pentru interviuri.

"Pe piaţa locală a forţei de muncă sunt în acest moment peste 700 de locuri vacante, declarate în mod oficial. Foarte multe dintre acestea se vor regăsi în cadrul târgului pe care îl organizăm. Având în vedere că este prima ocazie din acest an pentru a testa oportunităţile în carieră, mizăm pe interesul larg al celor care îşi caută un loc de muncă sau vor să-l schimbe pe cel existent", declară Mihai Dacin, organizatorul evenimentului.

Târgul Locurilor de Muncă şi al Formării Profesionale este organizat în parteneriat instituţional cu AJOFM Bihor.

Accesul la eveniment, pe parcursul celor două zile, este liber.

Companiile care doresc să îşi expună oferta locurilor de muncă în cadrul târgului pot solicita informaţii la adresa de e-mail: office@toppress.ro

(Advertorial)