Fără idei de 8 Martie? Ambasador Oradea, locaţia premium din judeţ, recunoscută pentru organizarea evenimentelor de profil, oferă anul acesta un show excepţional pentru doamne, domnişoare şi însoţitorii lor: frumoasa şi talentata Antonia, Dan Finţescu şi Olix - reprezentanţii Partidul Kiss Fm, un meniu variat şi multe surprize!

Cel mai important eveniment dedicat sărbătorii de 8 Martie va fi organizat anul acesta la Ambasador Oradea. Echipa Ambasador a conceput un program de excepţie pentru toţi orădenii.

Într-un cadru deosebit, oaspeții vor fi întâmpinaţi cu o surpiză culinară - un meniu atent selectat compus din gustare rece, supă cremă, fel de bază şi un desert delicios.

În cadrul programului festiv, cap de afiş este frumoasa şi talentata artistă Antonia care va susţine un recital special cu ocazia zilei de 8 Martie.

Show-ul artistei va fi completat de cei mai faimoşi DJ din România – Olix şi Dan Finţescu, reprezentanţii Partidului Kiss FM (foto).

Ambasador Oradea, locaţie recunoscută pentru evenimentele de profil şi considerată premium în Bihor din acest punct de vedere, poate fi o opţiune importantă de luat în calcul, fie pentru a oferi un cadou deosebit cu ocazia zilei de 8 Martie, fie pentru a lua parte, împreună cu prietenii, la un show excepţional, la preţul de doar 150 lei/ persoană.

Organizatorii promit şi multe alte surprize. Rezervările se pot face până în 6 martie, ora 12:00. Pentru informaţii suplimentare contactaţi organizatorii la numerele de tel 0259.22.44.22 / 0741.222.000, pe Facebook Ambasador Oradea sau pe http://ambasadororadea.ro/.

Vezi mai jos mesajul Antoniei pentru bihoreni!

(Advertorial)