S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. vă aduce la cunoştinţă că, în data de 16.04.2019, antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL a provocat o avarie majoră pe magistrala de alimentare cu apă DN 600 mm situată pe strada Mihai Eminescu, astfel încât, furnizarea apei potabile pe Malul Drept a fost întreruptă.

 Personalul Companiei de Apă Oradea a depus toate eforturile necesare ca durata intervenţiei noastre să fie cât mai redusă, astfel încât, în jurul orelor 16.00, s-a reluat serviciul de alimentare cu apă rece pe întreg Malul Drept al Crişului Repede.

Totodată, vă aducem la cunoştinţă că, odată cu repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă, pot să apară deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar pentru a putea acţiona prompt şi eficient în situaţia în care apa rece furnizată va avea caracteristici de calitate neconforme, vă rugăm să anunţaţi telefonic Dispeceratul central al companiei la numerele de telefon 0259430928 sau 0359410203, program permanent.

SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA