Ca urmare a unor probleme tehnice care ar fi condus la prelungirea intervalului orar de întrerupere a apei pentru relocarea reţelelor din strada Aleea Ştrandului, menţionăm că, în ziua de joi, 12.09.2019, nu a fost întreruptă furnizarea serviciului de alimentare cu apă, această lucrare fiind reprogramată pentru ziua de luni 16.09.2019.

Astfel, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08.00 şi 18.00.

Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe străzile: Aleea Ştrandului, Andrei Mureşanu, General H.M. Berthelot, Petru Rareş, I.C. Brătianu, I.H. Rădulescu, Schiff Erno, Barbu Ş. Delavrancea, Parcului, Ilie Cristea, Dorobanţilor, Romaniţei, Olteniei, Măcinului, George Enescu – parţial, Gheorghe Doja (între str. General Magheru şi Măcinului), Codrilor şi Pitagora.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 - 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea
SC COMPANIA DE APĂ ORADEA SA