Anul 2018 a fost unul bun pentru Administraţia Domeniului Public Oradea, societatea continuând trendul ascendent din ultimii opt ani. Acest lucru rezultă şi din plasarea societăţii într-un top al celor mai profitabile companii din România, realizat de ListaFirme.ro.

Conform datelor de bilanţ depuse în anul 2018, Administraţia Domeniului Public (ADP) SA Oradea a ocupat primul loc în trei topuri realizate pe criterii şi domenii de activitate diferite de către ListaFirme.ro.

Astfel, ADP Oradea ocupă locul I, pentru judeţul Bihor, în Top Profit România 2018, un clasament pentru întreprinderi mijlocii certificat de ListaFirme.ro. De asemenea, în urma bilanţului pe anul 2017, Administraţia Domeniului Public a fost desemnată cea mai mare firmă din judeţul Bihor în Top 5 pentru România. Societatea condusă de Liviu Andrica a ocupat locul I pentru judeţul Bihor şi în Top Afaceri România 2018 pentru întreprinderi mijlocii, menţinând renumele dobândit în ultimii opt ani.

"Colecţiei" de diplome oferite an de an de către ListaFirme.ro i s-au adăugat în anii precedenţi şi altele, obţinute pe plan judeţean, cum ar locul I în Topul judeţean al firmelor 2016, acordată în 2017 de către Camera de Comerţ şi Industrie Bihor, sau diplomele de recunoştinţă pentru sprijinul acordat comunităţii locale, respectiv pentru responsabilitate socială, acordate în cadrul galelor "Antreprenor pentru Oradea".

"Toate diplomele obţinute reprezintă încununarea muncii depuse în ultimii ani. Ne bucură aceste recompense, dar în acelaşi timp ne obligă, fiind conştienţi că trebuie să ne menţinem la acest nivel sau chiar să-l depăşim", consideră Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Loredana Buz,
Consilier relaţii publice ADP Oradea