Vacanța de vară este perioada în care copiii sunt lăsați mai mult în compania bunicilor. Găsirea unor activități cât mai atractive pentru petrecerea timpului liber pare tot mai greu de îndeplinit, oportunitățile nefiind foarte diversificate. În aceste condiții, Zoo Oradea ar putea fi locul ideal pentru petrecerea unor clipe agreabile în mijlocul naturii, departe de haosul și agitația orașului.

Relaxarea pentru câteva ore în Grădina Zoologică nu implică costuri foarte mari, putând fi chiar gratis pentru seniorii în vârstă de peste 75 de ani și copiii până la trei ani.

Biletul pentru adulți costă 15 lei, iar copiii peste 3 ani, elevii până la 18 ani, seniorii sub 75 de ani sau persoanele cu dizabilități vor avea de achitat 7 lei. O familie formată din doi adulți și doi copii va avea acces la Zoo Oradea achitând suma de 38 de lei, în timp ce biletul de familie pentru un adult și doi copii costă 25 lei.

De asemenea, pentru grupurile formate din 15 persoane adulte, prețul unui bilet este de 13 lei, iar pentru cele formate din 15 copii peste 3 ani, elevi până la 18 ani, seniori și persoane cu dizabilități prețul va fi de 6 lei pe persoană.

Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, la Zoo Oradea, să descoperiți varietatea de animale, păsări, reptile și pești. Vizita poate fi un bun prilej pentru copii să descopere cele mai cunoscute animale sălbatice și domestice, să afle cum sunt hrănite acestea și chiar să le mângâie. Peste, toate, însă, poate fi o experiență de povestit prietenilor în parc, pentru cei mici, și o deconectare de la programul zilnic pentru cei mari…

Loredana Buz
Consilier relații publice ADP Oradea