Începând de la 1 octombrie, Aquapark Nymphaea Oradea își restrânge activitatea, rămânând deschis doar sectorul interior, cu o capacitate zilnică de 800 de vizitatori, față de 2100, până la finalul lunii septembrie. Administrația Domeniului Public Oradea recomandă ca, în special în perioada weekendurilor, vacanțelor și a sărbătorilor legale, cei care doresc să viziteze complexul să-și achiziționeze biletele anticipat pentru a avea accesul garantat.

Achiziționarea anticipată a biletelor se poate face doar online, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete, începând cu două luni înainte și până înainte cu o zi de data dorită, la ora 21.00.

De menționat că pentru achiziția unui bilet online este nevoie de un card valabil și numărul de telefon alocat cardului. Cei care vor alege să petreacă o zi sau câteva ore în complexul de agrement au la dispoziție nu mai puțin de cinci bazine interioare, două jacuzzi și un ansamblu de patru tobogane mari, plus cele din Lumea copiilor.

Pe lângă aceste facilități, o atractivitate sporită prezintă zona cu cele șase tipuri de saună, un bazin cu apă rece și zona de relaxare. De asemenea, vizitatorii se pot relaxa la baia turcească, unde au la dispoziție cinci bazine cu temperaturi de la 28 la 40 de grade, plus o cabină cu aburi și o zonă de relaxare.

Răsfățul poate continua în zona de tip wellness, optând fie pentru un masaj de relaxare, fie pentru o baie reconfortantă în saloanele jacuzzi vip. Salonul solar, mesele de biliard și locul de joacă pentru copii de la etaj întregesc paleta largă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut. Totul în schimbul unor sume modice, și anume 10 lei/zi, în lumea saunelor, 20 lei/zi, la baia turcească (accesul fiind nelimitat) sau 1 leu/minut, la solar.

Mai trebuie menționat că saunele și toboganele funcționează non-stop doar în weekend și sărbători legale, în restul zilelor ele funcționând alternativ, programul putând fi consultat la http://aquapark-nymphaea.ro/infopoint/program-functionare.

De asemenea, este bine de știut că la salonul de masaj nu se fac programări anticipate, acestea fiind posibile doar în ziua respectivă, la casa nr. 2.

Cât privește partea de alimentație, în interiorul Aquaparkului funcționează un restaurant, unde vizitatorii își vor putea procura mâncare gătită, la care se adaugă două baruri, unul la parter, unul la etaj.

Cei care vor să-și petreacă o zi întreagă în Aquapark Nymphaea Oradea au de achitat 50 de lei, existând și alte trei variante de bilete: 25 lei pentru 3 ore sau 30 de lei pentru 5 ore, după ora 17.00.

De menționat că, în weekenduri, minivacanțe sau sărbători legale sunt emise bilete pentru întreaga zi, iar în limita locurilor disponibile, și cele de la ora 17.00.

Loredana Buz,
Consilier Relații Publice ADP Oradea